Dorpsraad Ospel

gallery/logo_dorpsraad_ospel_transparant

Welkomstpakket voor nieuwe inwoners

In 2009 is een Dorps Ontwikkelings Visie (DOV) gemaakt door de inwoners van Ospel. Eén van de wensen die naar voren zijn gekomen is het aanbieden van een welkomstpakket door de Dorpsraad Ospel aan nieuwe inwoners van Ospel. Dit welkomstpakket, dat aangeboden zal worden in de vorm van een mooie mand, wordt gevuld met tastbare artikelen van de Ospelse middenstanders/ondernemers.

gallery/welkomstpakket dorpsraad

De Ospelse deelnemers die op dit moment te vinden zijn in dit welkomstpakket zijn:

Slagerij Koos Vaes

Donkers Rijwielhandel

Dorpsraad Ospel

Fiesta Grill

Buitengewoon Groene Vormgeving

H. Coolen Vloerenbedrijf

Alles Kids Kinderopvang

LKV Vrouwenbeweging Afd. Ospel

Kapsalon Ans

De Dorpsherberg

Huidverzorgingsstudio Marly

Gemeenschapshuis Haaze-Hoof

Bakkerij Kessels

Coop Phicoop

Parochie Ospel

Grietje Voeten

Fysio Ospel

Gemeente Nederweert

Harmonie Melodie der Peel

Jong Nederland Ospel

Knippen en Zo

Buitencentrum De Pelen

CV De Vlikkestaekers

Het Peeljuweel

Vreike-hof zorgboerderij - boerderijwinkel

 

Molen De Korenbloem 

Jan Truyen

AY Sports

 

 

Mist u zichzelf als Ospelse ondernemer in dit welkomstpakket? Neem dan contact met ons op!

 

Regels voor uitgave welkomstpakket
We hebben enkele regels gedefinieerd voor de uitgave van het welkomstpakket. Deze regels zullen we tot in de lengte der dagen blijven hanteren om scheve gezichten te voorkomen.

  1. Alleen mensen van buiten Ospel die in Ospel komen wonen en in het verleden nog geen binding met Ospel hadden, hebben recht op een welkomstpakket.Inwoners van Ospel die verhuizen binnen Ospel, krijgen geen welkomstpakket.
  2. Kinderen van Ospelse inwoners die binnen Ospel gaan wonen c.q. samenwonen krijgen geen welkomstpakket. Zij kennen Ospel immers al.
  3. Indien bij een bestaande (alleenstaande) bewoner van Ospel een bewoner van buiten Ospel intrekt, dan wordt er geen welkomstpakket uitgereikt (geen nieuw adres).
  4. Het welkomstpakket is enkel voor particulieren (nieuwe bedrijven in Ospel kunnen geen aanspraak maken op een pakket).
  5. Nieuwe inwoners dienen binnen 2 maanden na inschrijving bij de gemeente, aangemeld te zijn bij de Dorpsraad om in aanmerking te komen voor een welkomstpakket.
  6. Dit welkomstpakket is bestemd voor nieuwe inwoners die een koopwoning in Ospel betrekken en zich daardoor blijvend in Ospel vestigen. Nieuwe tijdelijke (korter dan 2 jaar) huurders in Ospel, hebben geen recht op een welkomstpakket.

Wilt u meer informatie over het welkomstpakket, of wilt u meehelpen aan de totstandkoming van dit pakket, neem dan contact met ons op via bestuur@dorpsraad-ospel.nl